Бездна

Бездна

Бездна

  • 12,00 лв.
  • 9,60 лв.

Загадъчен и мрачен къс скали, обвеян от легенди за скрито съкровище – това е островчето Рагид Айлънд. До тук е приликата с добрите стари приключенски романи. Нататък – започва истинският ужас.

Един решителен мъж организира най-мощната и високотехнологична експедиция до острова, предизвикан по-силно от тайната, отколкото от очакваното злато за два милиарда долара. Въоръжен с повече компютри, отколкото би притежавал някой университет, д-р Хач влиза в битка с дяволската изобретателност на гения, който преди три века е създал чудото – и проклятието – на потайния остров. Стъпка по стъпка изследователите потъват в мистерията. Но докато се опитват да проникнат в Бездната, хората един след друг биват застигнати от загадъчна, необяснима гибел. За д-р Хач единственият път за измъкване от кошмара остава само надолу: през черните водни въртопи и оплисканите с кръв катакомби под скалите.

Дали намирането на ключ към тайната ще разруши проклятието на острова? И дали наистина Рагид Айлънд е врата към несметно съкровище, или към самия Ад?

Майкъл Крайтън и Питър Бенчли, отдръпнете се! Не можах да се откъсна от „Бездна”. ТОВА Е НОН-СТОП ЕКШЪН И СТРАХОТНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ! – Дейвид Морел, автор на бестселъра „Преследването”

НЕВЕРОЯТНО ИНТЕРЕСЕН РОМАН! „Бездна” всмуква читателя и го кара да участва в приключението. Превъзходно четиво! – Клайв Каслър, автор на бестселърите „Титаник” и „Сахара”

„Бездна” е изумителен трилър, който обстрелва крайтън със собствените му оръжия и далеч го задминава с характери и несекващо напрежение. СТИВЪН СПИЛБЪРГ, КЪДЕ СИ? – Стюарт Уудс, автор на бестселъра „Смърт във водите”

Картечна бързина на действието, стряскащи сюжетни обрати, умно отиграване на легендите, комбинирано с научна достоверност и провокираща въображението постановка на събитията – това превръща „Бездна” във ФЕНОМЕНАЛЕН БЕСТСЕЛЪР! – „Пъблишърс Уикли”

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ
Подобни заглавия