Условия за доставка

Доставка и плащане на поръчани книги от сайта на ЕРГОН

Скъпи приятели,
За ваше улеснение тук ще намерите информация за начините на доставка и плащане в нашия сайт!

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

20% ОТСТЪПКА от коричната цена на всяка книга
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка на книги на стойност над 50 лв. (като крайна сума с отстъпката)


 

Пример:

    Ако поръчате по куриер книга на стойност 14 лв., сумата с отстъпката е 11.20 лв. В този случай разходите за доставка (3,00 лв. с ДДС) са за ваша сметка. Крайната сума, която вие плащате заедно с доставката, е 14.20 лв.
    Ако поръчате няколко книги на обща стойност 50 лв., с отстъпката плащате 40 лв. за книгите. Печелите 10 лв. и НЕ ПЛАЩАТЕ нищо за доставка.

 

ЗА ПОРЪЧКИ ОТ СОФИЯ

Начини на плащане:

    ПО КУРИЕР – дължимата сума ще бъде заплатена на куриера при доставка на вашата поръчка на указания от вас адрес.

Цената за доставката по куриер е 3.00 лв. (0 лв. за поръчка на стойност 50 лв. или повече). Стойността на поръчаните книги, намалена с 20%, се заплаща на куриера.

Срок на доставка:

С куриер поръчките се доставят на посочения адрес през работно време между 09.00 ч. и 18.00 ч. в рамките на 2 работни дни.

    ПО БАНКОВ ПЪТ. Стойността на поръчаните книги може да се заплати и чрез банков превод (с преводно нареждане или онлайн банкиране). В случай, че предпочитате този начин на разплащане, необходимо е да се направи превод на дължимата сума по сметката на „Издателство Ергон” ООД. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. Ние ще потвърдим чрез телефонно обаждане или e-mail получаването на плащането.

Данни за преводното нареждане:

Получател: Издателство Ергон ООД

Банка: Уникредит Булбанк, клон Батенберг, София

Банков код BIC: UNCRBGSF

Номер на сметка IBAN: BG94UNCR70001502244944

ВНИМАНИЕ:

При заплащане чрез банков превод се налага изготвянето на фактура за физическо или юридическо лице. За тази цел задължително вписвайте необходимата информация в посочените полета. Молим ви да посочите изрично основание за банковия превод, например „Поръчка на книги от град Варна”.
Всички разноски по банковия превод са за сметка на изпращача.

ЗА ПОРЪЧКИ ОТ СТРАНАТА

Книгите изпращаме по куриер, или по пощата с наложен платеж.

Цената за доставка по куриер е 3 лв. Ако куриерската услуга струва над 3 лв., ние поемаме горницата. Ако доставката е по пощата – цената за транспортиране е в зависимост от теглото на колета и се поема от получателя. Във всички случаи ползвате 20% намаление от стойността на поръчаните книги.

Срок на доставка:

Книгите ще пристигнат в рамките на 3 работни дни, като срокът за изпълнение започва с подаването на поръчката ви в сайта.

ЗА ПОРЪЧКИ ОТ ЧУЖБИНА

Ако живеете в чужбина, имате възможност да поръчате книги, които да ви бъдат доставени на място. Книгите изпращаме по пощата, като разходите за доставка са за сметка на получателя и се определят в зависимост от теглото на колета.

Начини на плащане:

    По банков път.

Срок на доставка:

Книгите ще пристигнат в рамките на 10 работни дни, като срокът за изпълнение започва веднага щом получим потвърждение от банката, че сумата е преведена.

След като получим вашата заявка, ще изпратим e-mail, с който ще потвърдим наличността на желаните от вас книги и ще повторим още веднъж данните, които са ви необходими, за да извършите съответния вид плащане. Съветваме ви да не извършвате парични преводи преди да сте получили такова съобщение от нас.

 
Благодарим ви за интереса към нашите книги! Възползвайте се от удобството

да ги получите от нас на по-ниска цена и доставени директно във вашия дом.

Светът на ЕРГОН е за вас.