И стените имат уши

И стените имат уши

И стените имат уши

  • ISBN 978-619-165-102-3
  • Наличност В наличност
  • 16,00 лв.

Тайните, прошепнати в дамската стая, трябва да си останат там. Но щом и стените имат уши, мълвата литва през прозореца и животът на Труди се обръща с главата надолу…

Клюката съска, върху Труди се сипят подигравателни погледи, двуличният й съпруг нагло я мами, а порасналата й дъщеря тайно е сключила брак, за който и зъб не обелва пред собствената си майка… За капак, леля й Герт се възнася при Свети Петър (готова и него да научи на ред) и й завещава една съборетина, пълна със счупени кранове и безброй спомени… А на всичко отгоре, в комплект с разпадащата се къща май върви и чудакът-съсед Били Лий, влюбен в нея още от преди да тръгнат на училище… Само това липсваше!

„Горката Труди, Господ да й е на помощ!“ – злорадстват лицемерните роднини. Но след всичко дочуто, подслушано и натякнато, търпението на Труди се взривява: о, не, не сте познали – тя няма повече да бъде удобният за всички щраус, заровил глава в пясъка и вирнал пухкава опашка към възмутените небеса! Една сутрин Труди ще се събуди за нов живот – не само защото деспотичната, но предвидлива леля Герт е криела, оказва се, няколко силни коза в дантелените си ръкави, и не само защото вкусът на отмъщението се оказва упоително сладък, а и защото… е, разбира се, нищо не е такова, каквото изглежда, а свободата и любовта са по-силни от всичко!

*   *   *                                               

Очарователна история, която със сигурност ще ви накара да се усмихвате. Книгата е финалист за наградата РИТА, присъждана от Асоциацията на американските автори на романтична литература за най-добър любовен роман.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ