Искам само теб

Искам само теб

Искам само теб

  • 16,00 лв.
  • 12,80 лв.

На конярчето не е позволено дори да разговаря с дъщерята на графа, камо ли да се промъква до прозореца на спалнята й. Но Джон Маккена знае защо рискува да бъде бит с камшици и прогонен с позор – това е малка цена срещу възможността да се вмъкне при младата лейди Ейлийн Марсдън и да я накара да му отговори на един въпрос…
Родени в противоположните краища на социалната стълбица, като деца Маккена и Ейлийн са неразделни. Неизбежно, с времето приятелството им разцъфва в забранена страст. Но те бързо са разкрити. Гневът на граф Марсдън е страшен. Познавайки отмъстителния нрав на баща си, Ейлийн сключва дяволска сделка: шанс за нов живот за Маккена далеч от тук, срещу това тя да го отхвърли публично. Само тя си знае какво й коства да изпълни жестоките условия, без да обясни на поразения Маккена защо го отхвърля – за него болката е по-силна от унижението, а тя трябва да му причини и двете.
Дванайсет години по-късно Ейлийн не се е променила много – тя е все така красива и… все още неомъжена. Но съдбата й е подготвила изненада, която ще помете като буря тихото й ежедневие – Джон Маккена се завръща и иска отмъщение.

* * *

Един от най-вълнуващите романи на Лайза Клейпас – прекрасен финал на серията й „Сезони на любовта“! - Booklist

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ
Подобни заглавия