Лечебната сила на лимона

Лечебната сила на лимона

Лечебната сила на лимона

  • 6,50 лв.

Учудващо е колко малко познаваме и използваме свойствата на най-популярния цитрус - „обикновения” лимон. А възможностите му са направо фантастични!


Лимонът лекува близо 50 заболявания и неразположения – както физически, така и психически (отличен антидепресант); действа противовъзпалително и антибактериално (убива дори причинителите на тифа и холерата!); поддържа хормоналното равновесие и забавя възрастовите изменения; стимулира продукцията на инсулин; предотвратява сърдечно-съдовите заболявания; укрепва имунната система; ефикасен е като противоотрова; незаменим е в козметиката и кулинарията; в домакинството е отлично почистващо и дезинфекциращо средство; проявява се и като афродизиак. Истински дар от Бога!


Хората знаят „по принцип” че лимонът е полезен, но в ежедневието повечето от нас използват нищожна част от качествата на плода и нямат представа за истинските възможности на лимонотерапията, нито за правилните начини за прилагането й.


Как да използваме пълноценно изключителните свойства на златния плод?


Без лекарства, без натоварваща химия, без високи разходи и сложни програми – тази книга ще ви помогне да поддържате отлично здраве, висок жизнен тонус и перфектен външен вид с лечебната сила на лимоните.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ