Мигновено облекчение

Мигновено облекчение

Мигновено облекчение

  • 8,00 лв.
  • 6,40 лв.

Тази уникална книга показва как веднага да намерите облекчение за множество болки – независимо дали са хронични, предизвикани от стрес, или са от онези, които ви нападат внезапно – на работа, в колата или в самолета, когато сте вкъщи с децата, докато се възстановявате от операция, или си почивате в леглото.


„Мигновено облекчение” предлага 100 ясно обяснени, лесни за изпълнение упражнения. Само за 10 секунди те осигуряват незабавна терапия на всяка част от вашето тяло – от главата до пръстите на краката.


Искате да се освободите от напрегнато главоболие? Вратът ви е схванат и раменете ви са „вдървени”? Боли ви гърбът след дългите часове труд? Китките на ръцете ви „въртят” след работа на компютъра? Имате спазми в мускулите? Търсите облекчение от болките в ходилата? ...Тези и още много въпроси намират тук точен и бърз отговор. Надникнете в книгата на д-р Пеги Брил и си изберете подходящ лек за всяка болка – само след 10 секунди ще изпитате истинско и трайно облекчение!


Д-р Пеги Брил е квалифициран специалист по ортопедия и физиотерапия. Частната й практика Brill Physical Therapy притежава три офиса в Ню Йорк. Д-р Брил е консултант на баскетболния отбор към университета Дюк, съветник на топмениджъри от цял свят и сътрудник на Спешъл Сърджъри Хоспитъл и други водещи медицински центрове в САЩ. С нейните компетентни, професионални и практически проверени съвети чрез книгата „Мигновено облекчение” всеки може да си помогне – с „Мигновено облекчение” резултатът е гарантиран!

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ