Всички обичат Ема

Всички обичат Ема

Всички обичат Ема

  • 12,00 лв.
  • 9,60 лв.

Около Ема винаги ври и кипи!
И как няма да е така, щом учебната година скоро свършва и – ура! – идва Голямата Ваканция! Ема е пълна с безброй идеи и гори от желание да ги осъществи всичките и веднага. Но... как пък все така се случва в противните понеделници! Щом е понеделник – вечно нещо ще се обърка; ето и сега – човек тъкмо се настрои за една хубава почивка и на главата му изневиделица се изтърсват куп проблеми: най-напред вкъщи избухва луд скандал и Татко си изнася багажа!!! Твърди, че е временно, но дали не се задава по-голяма буря? Не стига това, ами се довлича мамината най-добра приятелка и двете решават да превърнат хубавия им дом в център за здравословно хранене! Блякс! – вместо наденички и торта, на масата вече не се появява нищо по-празнично от сурови кълнове, безсолен спанак и желиран пудинг от моркови! И като връх на всичко излиза, че Ема ще трябва да дели стаята си с още навлеци – отнесената Мона, ужасната флейта на Мона и дебелият заек на Мона!!! Хе-eй, а какво стана с моята ваканция, моля?! Но ще видите вие – Ема никога не се предава и има страхотен план.

„Книгите от поредицата за Ема са просто върховни! Разказани с много топлота, тези истории са приятни и леки; изпълнени са с темперамент, но и с много забава и смях. Те са написани така, че децата по-лесно да се поставят на мястото на симпатичната, палава и изобретателна Ема. Но възрастните също могат да се наслаждават на тази изключително успешна поредица, и чрез нея да научат повече за собствените си деца!“ – в-к „Зонтаг“
„Всички обичат Ема“, „Какво се осмелява Ема“, „За щяло и нещяло – Ема“ и „Побъркани на тема Ема“ са абсолютен бестселър – четиво за удоволствие пет звезди!

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ
Подобни заглавия