Зад кадър

Зад кадър

Зад кадър

  • 12,99 лв.

Дерек Мичъл е блестящ адвокат от защитата, истински питбул в съдебната зала – агресивен, безпощаден, хладнокръвен. Но когато в самолета от Париж до него сяда непозната, но изумително красива жена, неочаквано и за себе си той губи самообладание… не, направо губи ум, разум и всякакви задръжки! Час по-късно Дерек е преживял над облаците най-зашеметяващия секс в живота си, а на земята го разтърсва нов шок: осъзнава, че дори не знае името на внезапната си партньорка. Опитът му да поправи грешката среща ледена враждебност и… загадъчни думи. С усмивка на картоиграч, току-що прибрал всички чипове на масата, непознатата произнася хладно: „– Вътре сте, господин Мичъл. Капо.“ И го зарязва.

За настървените репортери убийството на милионера Пол Уилър има всички черти на сензационен хит: семейни съперничества, неизчислимо богатство, известен бизнесмен умира в ръцете на своята държанка Джули Рътлидж… Взрян в телевизора, Дерек подскача като ударен от ток – това е тя, непознатата от самолета!

И колелото на събитията се завърта бясно. Семейство Уилър наема Дерек за свой адвокат, Джули и племенникът на убития си разменят тежки обвинения, а полицията уличава Джули в лъжа и укриване на факти. Вбесен, Дерек осъзнава че… изгаря от ревност към Джули и пос-ледния є любовник, но и по-зле – че е вкаран в опасен сценарий, който му връзва ръцете така, че не само го лишава от случая, но може да му коства и кариерата. Но чак до последния внезапен обрат никой не знае кой какъв е зад кадър.

САНДРА БРАУН – #1 New York Times Bestselling Author

е написала 57 бестселъра, преведени на 33 езика по цял свят и издадени в над 70 милиона тираж. Но тя никога не лежи върху стари лаври и с най-новата си книга „ЗАД КАДЪР“ отново е на върха: този роман сп. „Пъблишърс Уикли“ нарече „суперлативен романтичен трилър с многобройни внезапни обрати, водещи към неистов финал“, а сп. „Буклист“ окачестви като „напрегнато, удовлетворяващо интересно четиво“.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ
Подобни заглавия